google245fd6c08c7d5c08.html snabblankar.seSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

Utomhusträning/CrossNature

Välkommen på funktionell träning utomhus i Rönninges bästa lokal, skogen! Vi sätter igång igen, vt. 2017, v.2.

Det blir en rolig, kreativ och funktionell träning där vi tränar både kondition och styrka. Vi kommer att ta oss runt i Möllespåret och använda oss av de redskap och underlag som naturen erbjuder, oss själva, samt våra träningskompisar.

Träningen passar såväl nybörjare som vältränad, då övningarna anpassas till den egna nivån. Det är dock en fördel att kunna jogga lätt 500 m i taget, då får du ut mest av träningen.


Alla väderlekar har något att erbjuda så vi tränar i ur och skur och anpassar kläder efter väder (=oömma kläder). Det är även bra att ha med ett litet sitt- eller liggunderlag, mindre ryggsäck, vatten och handskar (trädgårdshandskar som står emot lite väta funkar utmärkt till en början).

Onsdagar kl. 19.15-20.15 i Möllespåret, Rönninge/Salem

Klippkort: 10 ggr: 900 kr
Drop in:
100 kr

Klippkortet kan nyttjas av alla i familjen ☺
Betalning kontant, via Swish (0736138916) eller till bankgiro (skicka mail till yenibiz@gmail.com för detaljer). Godkänt för friskvårdsbidrag.


Tycker du om att träna utomhus året runt är detta något för dig. Har du inte provat utomhusträning är detta ett ypperligt tillfälle att prova på! Självklart är det gratis att prova på en gång!


*Jag ansvarar inte för sjukdom eller skador som uppstår i samband med eller till följd av utomhusträningen. Ej heller för kläder, skor eller annan utrustning som du använder under träningen.Inga kommentarer: