google245fd6c08c7d5c08.html snabblankar.seSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

1 juni 2016

Idag var det varmt och svettig!


Idag blev det ett riktigt varmt pass på alla sätt för kollegorna. Stekande sol och tufft tabata-pass. Vi blev helt klart påminda om vikten av att ha vätska med sig under träningen nu när värmen här. Vi hade alltså inget vatten med oss idag......men vi överlevde :-)

Idag var vi inte ensamma i parken, det är tydligt att sommaren är på ingång. Helt underbart att se alla människor som är ute och aktiverar sig på olika sätt.

Vännerna kämpade på grymt bra i värmen och det, om något, får jag grym energi av! Så mycket energi att jag tog ett långpass hem från jobbet. Jag provade varianten att åka första hälften med tåget och hoppade sedan av och sprang resten, vilket blev hela 16 km idag. Det är på gott och ont med transportlöpning. Det är ett mycket bra sätt att få in löpningen i vardagen. Och bra är att man har ett mål, då blir det alltid lättare att fokusera under ett längre pass. Nackdelen kan vara att det inte blir de roligaste vägarna att springa på. Idag var 70% av sträckan vid sidan av en rejält trafikerad bilväg, vilket ju är mindre kul. Härligt är väl ändå då att den finare miljön kommer när man närmar sig hemmet! Avslutade med benen i högläge på altanen.....kom knappt därifrån ;-)

Inga kommentarer: