google245fd6c08c7d5c08.html snabblankar.seSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

8 juni 2016

Efter regn kommer....styrka!

Precis lagom till vi skulle ut och köra ett pass under friskvårdstimmen tittade solen fram och regn och blåst fick väja undan.

Två starka kollegor och två gästspelare slöt upp till dagens pass som innehöll mycket styrka för mage och armar.

Det är härligt att så många människor kommer igång med träning på våren. Det är då man börjar känna sig lite piggare och får mer energi till träning. Har du precis kommit igång med träningen igen? Försök att få till en kontinuitet i träningen en gång för alla. Rör på dig under semestern. Det behöver inte vara inplanerade träningspass, all rörelse är bra. Promenera, cykla, lek med barnen, dansa, klipp gräset osv.

Men sluta inte när den färgsprakande hösten (läs höstrusket) kommer. Ge utomhusträningen en chans, året om. Det kan vara kallt, halt, blött och blåsigt. Tänk: koncentrationskrävande, balansträning, funktionellt. När våren kommer flyger du lätt och stark fram i spåret istället för att börja på ruta ett igen. Att träna ute under höst och vinter ger oss den energi vi behöver under de mörkare månaderna.

Men nu är det ljust...och lååååånga dagar, så alla hinner få in lite utomhusaktiviteter i veckan. Ta sedan med er den nya vanan in i september. Utomhussäsongen tar aldrig slut!

Inga kommentarer: