google245fd6c08c7d5c08.html snabblankar.seSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

28 februari 2014

Testing testing - Bodystore

Bodystore.se
Spännande produkter från Bodystore har anlänt!

Green Coffee är ett kosttillskott innehållande klorogensyra som bland annat ska hjälpa till att stimulera kroppens fettförbränning.

Raw Maca pulver är ett pulver från Macaroten som länge använts i matlagningen i Peru. Pulvret innehåller naturliga vitaminer, mineraler och aminosyror och ska vara stärkande och balanserande för hela kroppen. Perfekt att blanda i smoothies, dressingar, såser, gröt eller müsli.

Soy-Pro är ett pulver med vegetariskt protein innehållande 87% proteinhalt från sojabönor. Finns i smakerna naturell, bär och choklad.

Beond organic bite är små raw-bars på 15 gram, dvs. perfekt munsbitstorlek. Finns i smakerna Acai berry, Apple/Cinamon, Blueberry och Raw choc. Acai berry och Apple/Cinamon tycker både jag och barnen var supergoda. De andra har vi inte provat än. Hur som, perfekta små bars att ha med i handväskan som mellis eller lite snabb energi innan träning .

Då jag i tidigare inlägg skrivit och undrat om effekten av gröna kaffebönor så tycker jag att denna produkt ska bli extra spännande att prova. Jag har hört många blandade åsikter om gröna kaffebönor men bäst svar borde man väl få genom att testa själv. Återkommer om en månad :-)

Inga kommentarer: